برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
 برگزیده ها
کلمه کلیدی
:
از
calendar
تا
calendar
جستجو

پيام تلويزيونى به مناسبت بيست و دوم بهمن‌ در سال ۶۱

پيام تلويزيونى به مناسبت بيست و دوم بهمن‌ در سال ۶۱ در آستانه فرارسیدن ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR متن و فیلم پیام تلویزیونی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تاریخ ۱۹ بهمن‌ماه ۱۳۶۱ را منتشر كرد. رهبر انقلاب اسلامی در آن زمان در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران قرار داشتند.
شنبه 12 بهمن 1392

حضور رهبرانقلابدر مرقد امام راحل و گلزار شهدای بهشت زهرا

حضور رهبرانقلابدر مرقد امام راحل و گلزار شهدای بهشت زهرا
شنبه 12 بهمن 1392

خاطرات آیت‌الله خامنه‌ای از روزهای پیروزی انقلاب اسلامی

خاطرات آیت‌الله خامنه‌ای از روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در آن روزها ما در يك حالت بُهت بوديم. در حالى كه در همه‌ى فعاليتهاى آن روزها ما طبعاً داخل بوديم. همان‌طور كه مى‌دانيد ما عضو شوراى انقلاب بوديم و يك حضور دائمى تقريباً وجود داشت. لكن يك حالت ناباورى و بهت بر همه‌ى ما حاكم بود. من يك چيزى بگويم كه شايد شما تعجب بكنيد.
شنبه 12 بهمن 1392

بیانات در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی(ره)

بیانات در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی(ره) ما ايرانى‌ها در طول تاريخ طولانى خودمان دورانهاى متفاوتى را گذرانده‌ايم؛ عزت هم داشتيم، ذلت هم داشتيم؛ اما در اين دوران طولانىِ دويست ساله‌ى منتهى به انقلاب، ما يك دوران سختِ تاريكِ ذلت را گذرانديم. خيلى‌ها از تاريخ بى‌خبرند، و خيلى‌ها تاريخ را سرسرى نگاه ميكنند. بايد در تاريخ تعمق كرد، از تاريخ درس گرفت
شنبه 12 بهمن 1392

پیشخوان | مطالعه بیشتر درباره «عدالت اجتماعی»

پیشخوان | مطالعه بیشتر درباره «عدالت اجتماعی» بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شكل گیری نظام اسلامی، پرداختن به موضوع عدالت اجتماعی به عنوان یكی از آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و از دغدغه‌های مهم حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است. لذا میزان اهمیت آن را میتوان در تاكیدات ایشان به وضوح مشاهده كرد. از سوی دیگر دهه‌ی چهارم انقلاب اسلامی توسط رهبر انقلاب «دهه‌ی عدالت و پیشرفت» نامگذاری شده است. ایشان در سفر استانی به خراسان شمالی پیشرفت در زمینه عدالت را یكی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برشمردند اما كارهای انجام شده در این زمینه را ناكافی دانستند:
پنجشنبه 10 بهمن 1392

علاوه‌بر اعتقاد، باید به خدا اعتماد هم داشت

علاوه‌بر اعتقاد، باید به خدا اعتماد هم داشت قرآن كریم وقتی درباره‌ی ازدواج صحبت می‌كند، صراحتاً می‌فرماید كه از فقر نترسید؛ «یغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ». خدا در رابطه با ازدواج و زوجیت نمی‌گوید شما را پُرروزی می‌كند؛ می‌گوید شما را غنی و بی‌نیاز می‌كنم.
سه شنبه 8 بهمن 1392

روایتی از یك تحصن

روایتی از یك تحصن اعلام تصمیم امام خمینی رحمه‌الله به بازگشت به ایران، رژیم پهلوی را به اقداماتی واداشت كه آتش انقلابی مردم را دوچندان نمود. تاریخ اعلام‌شده، پنجم بهمن‌ماه بود اما خبرها از اعلام نقص فنی هواپیمای عازم پاریس و مسدودشدن باند فرودگاه مهرآباد توسط تانك‌ها و كامیون‌های ارتشی حكایت می‌كرد؛ سرانجام از تعطیلی كلیه‌ی پروازهای فرودگاه مهرآباد تا سه روز خبر داده شد. روحانیون انقلابی در اعتراض به این حركت رژیم، تصمیم به برگزاری تحصن در مسجد دانشگاه تهران گرفتند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای كه در آن روزها، عضو شورای انقلاب بودند، مسئول كمیته‌ی تبلیغات تحصن را برعهده گرفتند. گزارش زیر روایتی است از آغاز و سرانجام این تحصن.
سه شنبه 8 بهمن 1392

تكلیف بزرگ همه مسلمانان

تكلیف بزرگ همه مسلمانان رهبر انقلاب اسلامی: مسلمانها بايد با هر عامل مخالفِ وحدت و ضدّ وحدت مقابله بكنند؛ اين يك تكليف بزرگ براى همهى ما است؛ هم شيعه هم سنّى بايد اين را قبول كنند
سه شنبه 8 بهمن 1392

«حماسه ششم بهمن آمل؛ درسی برای امروز و آینده»

«حماسه ششم بهمن آمل؛ درسی برای امروز و آینده» ششم بهمن‌ماه 1360 مصادف است با شورش مسلحانه‌ی گروهی از معارضین و افراد ضدانقلاب در آمل با هدف فتنه‌انگیزی علیه انقلاب نوپای اسلامی. در این روز تاریخی مردم آمل با بصیرت و شجاعتی مثال‌زدنی به مبارزه با آنها پرداخته و در كمترین زمان ممكن سركوب‌شان كردند. آنچه در ادامه می‌‌آید گزیده‌ای از روایت تاریخی «حماسه ششم بهمن مردم آمل» در بیانات رهبر انقلاب اسلامی است كه پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR آن را به مناسبت این روز منتشر می‌كند
دوشنبه 7 بهمن 1392

چند تأمل درباره فرزندآوری

چند تأمل درباره فرزندآوری بحث «رشد جمعیت» و «كنترل جمعیت» دو مقوله‌ی اساسی است كه امروزه در مسائل اقتصادی و اجتماعی ما مورد توجه است. مؤلفه‌ی اصلی‌ توسعه‌ی هر كشوری، جمعیت آن است. در هر كشوری اگر جمعیتش متعادل باشد، برنامه‌ریزی برای توسعه و تحقق شاخص‌های پیشرفت و رفاه آن راحت‌تر است. محور توسعه هم در كشورها معمولاً جمعیت جوان، پویا، بالنده و اهل كار و خلاقیت است و معمولاً این‌گونه جوامع، سرزنده و پویا هستند.
يکشنبه 6 بهمن 1392